Viande et substituts de viande

Viande, poisson et substituts de viande… Avant de mettre ces produits sur le marché et de les consommer, nous devons savoir ce qu'ils contiennent. Tout cela dans le respect des réglementations. Les appareils de préparation et d'analyse des échantillons ci-dessous aideront les laboratoires à donner confiance à la population.

Produits

AVS-N Series

Raypa
Préparation d'échantillons

Top-Loading benchtop laboratory autoclaves without drying.

8 – 15 Litres.

AHS-B Series

Raypa
Préparation d'échantillons

Horizontal benchtop laboratory autoclaves with prevacuums and drying.

From 22 to 79 litres.

AHS-DRY Series

Raypa
Préparation d'échantillons

Horizontal benchtop laboratory autoclaves with drying.

From 22 to 79 Litres.

AHS-N Series

Raypa
Préparation d'échantillons

Horizontal benchtop laboratory autoclaves without drying.

From 22 to 79 Litres.

 

Terra Food-Tech CFS-H series

Raypa
Préparation d'échantillons

Compact autoclaves for R&D and pilot batches of hermetically sealed containers in the food and packaging industry.

With counterpressure and fast cooling.

Terra Food-Tech CFS-V series

Raypa
Préparation d'échantillons

Compact autoclaves for the sterilization or pasteurization of canned food.

From 33 to 175 litres